Quick service Capelle

Koeriers -en Expiditiebedrijf

Quick Service snel transport

 

Voor snel transport in binnen- of buitenland biedt koeriersdienst Quick Service Capelle altijd de juiste oplossing. Met 30 jaar ervaring op het gebied van snel transporten is uw zending bij ons in goede handen. Quick Service Capelle verzorgt de verzending van documenten en pakketten; maar ook voor complete wagenladingen bieden wij transportmogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Quick Service Capelle is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. In de regio Rotterdam, Barendrecht en Ridderkerk pikken wij uw verzending binnen 45 minuten op. Wij beschikken over een wagenpark van bestelbussen en bestelauto’s (combo’s). Één van onze bestelbussen heeft een laadklep, waardoor deze ook geschikt is voor zwaardere verzendingen. Met onze eigen auto’s verzorgen wij sneltransporten tot 1.500kg.

 

Partner in luchtvracht

Voor internationale verzendingen is snel transport door de lucht meestal de snelste oplossing. Op het gebied van luchtvracht zijn wij een partnerschap aangegaan met een gerenommeerde luchtvrachtexpediteur. Hierdoor is Quick Service Capelle in staat om uw zending vlot en correct wereldwijd te bezorgen. Tijdens de verzending blijven wij gewoon uw aanspreekpunt. Door middel van een wereldwijd computersysteem is uw zending eenvoudig te traceren.

Ook voor snel transport van zware zendingen biedt Quick Service Capelle gunstige tarieven. Indien gewenst bezorgen wij zendingen naar Groot-Brittannië en Duitsland al de volgende ochtend voor 10.00u. Binnen Europa behoort groupage over de weg eveneens tot de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Neem bij vragen over de mogelijkheden tot snel transport even contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0180-512539 of stuur een e-mail naar: info@quickservicecapelle.nl.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons