de Pee Logistiek

Uw partner in transport

Internationale groupage

 

Een van onze specialisaties is het groupagevervoer. Groupage is het verzamelen van pallets, pakketten of complete wagens van diverse opdrachtgevers. Deze worden in ons distributie centrum per land of regio gesorteerd, samen geladen en op transport gezet.

Van De Pee Logistiek rechtstreeks naar de klant, dus zonder overslag, is uiteraard ook mogelijk. Doordat wij de beschikking hebben over een uitgebreid distributienetwerk kunnen wij u ook op dit gebied een kwalitatief hoogwaardig logistiek product bieden.

 

Snel transport

Ook voor snel transport van zware zendingen biedt De Pee Logistiek gunstige tarieven. Indien gewenst bezorgen wij zendingen naar Groot-Brittannië en Duitsland al de volgende ochtend voor 10:00 uur. Binnen Europa behoort groupage over de weg eveneens tot de mogelijkheden.

 

70 jaar ervaring

Bij ons bent u altijd gegarandeerd van passend logistiek advies en een uitstekende service. Al zeventig jaar kiezen onze klanten voor de persoonlijke dienstverlening van de Pee Logistiek. In 1944 werd ons bedrijf opgericht onder de naam Transportbedrijf C. de Pee. In 2005 is het voormalige familiebedrijf overgenomen en verder gegaan onder de naam De Pee Logistiek BV.

 

Meer informatie

Neem bij vragen over de mogelijkheden tot snel transport even contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0180-512400 of stuur een e-mail naar: planning@depeelogistiek.nl.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons