Gereedschapsopslag

 

Sla uw gereedschap veilig en voordelig op bij Selfstorage Stormpolder. Onze opslagruimtes in Krimpen aan den IJssel zijn ideaal voor MKB-ers en ZZP-ers werkzaam in de bouw. Door uw gereedschappen en uw materialen voorraad in onze opslag te plaatsen houdt u thuis voldoende ruimte over en voorkomt u businbraken. Bescherm uw werkspullen en profiteer van onze gunstige tarieven.

 

Opslagruimte in de buurt

Natuurlijk wilt u uw gereedschappen en materialen wel in de buurt hebben. Selfstorage Stormpolder is ook goed bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen als Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek. Begint u vroeg in de ochtend of werkt u lang door? Geen probleem: u heeft toegang van 06:00 tot 23:00 uur tot uw opslagruimte. Het terrein van Selfstorage Stormpolder is goed beveiligd en voorzien van camerabewaking.

 

Vragen over onze gereedschapsopslag?

Heeft u een vraag over onze opslagfaciliteiten voor gereedschap en voorraden in Krimpen aan den IJssel? Neem dan even contact met ons op. De medewerkers van Selfstorage Stormpolder staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om direct een opslagruimte te reserveren. Selfstorage Stormpolder is bereikbaar op telefoonnummer 0180-221733 of per e-mail: info@selfstoragestormpolder.nl.

 

Kies voor opslagruimte bij Selfstorage Stormpolder

  • Geschikt voor gereedschappen, (bouw)materialen en voorraden.
  • Handig voor MKB-ers en ZZP-ers met ruimtegebrek.
  • Uw werkspullen zijn veilig en u bent beschermd tegen businbraken.
  • Afgesloten terrein voorzien van camerabewaking.
  • Van 06:00 tot 23:00 uur toegang, 7 dagen per week.

Direct reserveren?

NU 20% korting op de gehele opslagperiode!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons