de Pee Logistiek

Uw partner in transport

Kraanwagens

 

Wanneer u kiest voor De Pee Logistiek dan profiteert u van onze specialisatie in auto-laadkranen. U kunt bij ons terecht voor diverse modellen kraanwagens.

De Pee Logistiek is een betrouwbare partner op transportgebied. Naast auto-laadkranen bieden wij ook andere transportvoertuigen; waaronder wagens met gesloten laadbakken en laadkleppen. Zowel onze kraanwagens als onze overige transportvoertuigen zijn zowel nationaal als internationaal inzetbaar.

 

Logistieke oplossingen van De Pee

De Pee Logistiek is gevestigd in Krimpen aan den IJssel; bijzonder gunstig gelegen voor bedrijven in onder andere Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Ons bedrijf is in 1944 opgericht onder de naam Transportbedrijf C. de Pee.
Vanaf 1979 zijn wij ons gaan specialiseren in kraanwagens. In 2005 is het bedrijf overgenomen en verder gegaan onder de naam
De Pee Logistiek BV.

Naast kranen en transportoplossingen biedt De Pee Logistiek eveneens verschillende opslagfaciliteiten, laad- en losmiddelen en buitenterreinen. Wij verhuren ook veilig afsluitbare containers en tijdelijke kantoorunits. De containers en de kantoorunits leveren en plaatsen wij op iedere gewenste locatie.

 

Contactinformatie

Voor meer informatie over onze kraanwagens of andere transportmiddelen, kun u contact met ons opnemen. Wij kijken graag wat wij op transportgebied voor u kunnen betekenen. De Pee Logistiek is bereikbaar per e-mail planning@depeelogistiek.nl of op telefoonnummer 0180-512400.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons