de Pee Logistiek

Uw partner in transport

Deskundig logistiek advies

 

De Pee Logistiek in Krimpen aan den IJssel biedt betrouwbaar logistiek advies. Wat uw transportvraagstukken ook zijn; onze vakkundige medewerkers vinden altijd de perfecte oplossing. Wij beschikken over een divers wagenpark, geschikt voor uiteenlopende vormen van transport: van klein tot groot en van licht tot zwaar. Wij bieden auto’s met open of gesloten laadbak; met laadklep of autokraan.

Daarnaast beschikken wij over moderne opslagfaciliteiten, diverse laad- en losmiddelen en een aantal buitenterreinen. Bij De Pee Logistiek kunt u ook terecht voor om containers en mobiele kantoorunits te huren.

 

70 jaar ervaring

Bij ons bent u altijd gegarandeerd van passend logistiek advies en een uitstekende service. Al zeventig jaar kiezen onze klanten voor de persoonlijke dienstverlening van de Pee Logistiek. In 1944 werd ons bedrijf opgericht onder de naam Transportbedrijf C. de Pee. In 2005 is het voormalige familiebedrijf overgenomen en verder gegaan onder de naam De Pee Logistiek BV.

 

Onze specialisatie: auto-laadkranen

De Pee Logistiek is gespecialiseerd in auto-laadkranen. Voor al uw logistieke vraagstukken hebben wij een passende auto-laadkraan. De trailer biedt plaats voor lasten tot 13,5 meter; welke de kraan op locatie kan lossen en monteren. In de meeste gevallen hoeft u dus geen mobiele kraan te huren.

 

Neem contact met ons op

Neem voor uitgebreid logistiek advies contact op met onze deskundige medewerkers. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van nationaal en internationaal transport. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0180-512400 of via e-mail: planning@depeelogistiek.nl.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons