Opslag inboedel

 

Voor de opslag van uw inboedel bent u bij Selfstorage Stormpolder aan het juiste adres. Wij bieden lange en korte termijn opslag in Krimpen aan den IJssel. Onze inboedel opslag is de perfecte oplossing voor spullen die in de weg staan of wanneer u (tijdelijk) naar het buitenland verhuist. Bij Selfstorage Stormpolder bent u altijd gegarandeerd van een betaalbare en veilige opslagplaats voor al uw eigendommen.

 

Centraal gelegen opslagruimte

Onze opslagfaciliteiten zijn ook makkelijk te bereiken vanuit omringende plaatsen als Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek. U kunt altijd bij uw inboedel komen: de opslagruimtes van Selfstorage Stormpolder zijn van 06:00 tot 23:00 uur, 7 dagen per week toegankelijk. Alleen u heeft toegang tot uw eigen opslagplaats en het gehele terrein is voorzien van camerabewaking.

Meer informatie

Voor meer informatie over de lange en korte termijn inboedel opslag van Selfstorage Stormpolder  kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0180-221733 of per e-mail: info@selfstoragestormpolder.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze opslagruimtes in Krimpen aan den IJssel. Wij adviseren u ook graag over de omvang van de opslagbox die nodig heeft.

 

Inboedel opslag bij Selfstorage Stormpolder

  • Lange en korte termijn opslag.
  • Veilige opslagplaats op beveiligd terrein.
  • Van 06:00 tot 23:00, 7 dagen per week geopend.
  • Ideaal voor spullen die in de weg staan.
  • Handig als u naar het buitenland verhuist.

Direct reserveren?

NU 20% korting op de gehele opslagperiode!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons