Opslagboxen huren

 

Selfstorage Stormpolder in Krimpen aan den IJssel verhuurt voordelige opslagruimte voor bedrijven en particulieren. Wij zijn van 06:00 tot 23:00 uur, 7 dagen per week toegankelijk. Onze opslagplaatsen zijn beschikbaar voor lange en korte termijn opslag. U kunt onze opslagboxen onder meer huren om inboedel, archieven, gereedschappen, (bouw)materialen en persoonlijke eigendommen stallen.

Veilige opslagruimte in de buurt

Dankzij onze gunstige ligging in Krimpen aan den IJssel is Selfstorage Stormpolder ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek. Uw opslagbox is goed beveiligd en alleen u heeft toegang tot uw opslagruimte. Daarnaast is onze opslagplaats goed afgesloten, beveiligd en voorzien van bewakingscamera’s. Bij Selfstorage Stormpolder zijn uw eigendommen in veilige handen.

 

Reserveer een opslagplaats

Om direct een opslagbox te huren kunt u contact opnemen met Selfstorage Stormpolder. Onze voordelige opslagruimtes in Krimpen aan den IJssel zijn te huur voor de lange en korte termijn. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen wij ons terecht. Wij adviseren u graag welke opslagplaats het beste bij uw wensen past. Selfstorage Stormpolder is bereikbaar op telefoonnummer 0180-221733 en per e-mail: info@selfstoragestormpolder.nl.

De voordelen van Selfstorage Stormpolder op een rijtje

  • Van 06:00 tot 23:00, 7 dagen per week geopend.
  • U heeft de keuze uit lange en korte termijn opslag.
  • Voordelige opslagboxen verhuur.
  • Opslagruimte op een centrale lokatie.
  • Beveiligd terrein, voorzien van camerabewaking.

Direct reserveren?

NU 20% korting op de gehele opslagperiode!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons