Archiefopslag

Bij Selfstorage Stormpolder in Krimpen aan den IJssel kunt u de administratie van uw onderneming veilig en droog opslaan. Als zakelijke ondernemer bent u genoodzaakt om uw dossiers 7 jaar lang te bewaren: gedurende deze hele periode kan de Belastingdienst uw administratie opvragen. Bij te weinig ruimte in uw kantoor is het aan te raden om gebruik te maken van onze betrouwbare archiefopslag.

Uw dossiers in de buurt

Vanzelfsprekend wilt u uw zakelijke archief wel in de buurt hebben voor het geval u een document nodig heeft. Onze archiefopslag is ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek. U kunt dag en nacht bij uw dossiers komen. Onze opslagruimtes zijn van 06:00 tot 23:00 uur, 7 dagen per week toegankelijk met een persoonlijke code. Daarnaast is ons hele terrein voorzien van camerabeveiliging.

Interesse in onze archiefopslag?

Wilt u direct een opslagbox reserveren om uw documenten veilig en droog te bewaren? Neem dan contact op met Selfstorage Stormpolder. U kunt direct terecht met uw administratie in onze opslagruimte in Krimpen aan den IJssel. Uiteraard kunt u ook al uw vragen over archiefopslag aan ons stellen. Selfstorage Stormpolder is bereikbaar op telefoonnummer 0180-221733 en via e-mail: info@selfstoragestormpolder.nl

Archiefopslag bij Selfstorage Stormpolder

  • Uw zakelijke documenten veilig en droog bewaard.
  • Afgesloten terrein voorzien van camerabewaking.
  • Meer ruimte op kantoor.
  • Voordelige tarieven.
  • Van 06:00 tot 23:00, 7 dagen per week geopend.

Direct reserveren?

NU 20% korting op de gehele opslagperiode!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons