Quick service Capelle

Koeriers -en Expiditiebedrijf

Bandenopslag

 

Voor autobanden opslag is het niet altijd eenvoudig om een geschikte locatie te vinden. Grote partijen banden nemen immers veel ruimte in beslag. Quick Service Capelle biedt banden opslag en een breng en haal service. Naast onze opslagfaciliteiten bieden wij ook laad- en losmiddelen. Autobanden opslaan in containers is ook mogelijk. Quick Service Capelle is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Onze opslagfaciliteiten zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Vanzelfsprekend kunt u bij Quick Service Capelle naast banden ook andere zaken opslaan. Onze containers zijn bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor de opslag van inboedel. Alle containers zijn af te sluiten met een stevig overslagslot. Indien gewenst verzorgt Quick Service Capelle het vervoer en de plaatsing van de containers.

 

Professionele transportservice

Banden opslag vormt slecht een onderdeel van de dienstverlening van De Pee Logistiek. Levering van transportoplossingen vormt onze belangrijkste activiteit. De Pee Logistiek beschikt over een divers wagenpark. Wij bieden onder meer auto’s met een gesloten of een open laadbak. Ook kunt u bij ons terecht voor wagens met een laadklep of een autokraan. De Pee Logistiek is gespecialiseerd in auto-laadkranen.

 

Heeft u vragen?

Neem voor meer informatie over onze banden opslag contact op met Quick Service Capelle. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen over onze logistieke oplossingen. Quick Service Capelle is bereikbaar op telefoonnummer 0180-512539 en per e-mail info@quickservicecapelle.nl

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons