de Pee Logistiek

Uw partner in transport

Op- en overslag mogelijkheden

 

Bij De Pee Logistiek kunt u terecht voor verschillende op- en overslagmogelijkheden. Wij bieden opslag faciliteiten, buitenterreinen en laad en los middelen. Onze op- en overslagmogelijkheden zijn uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Barendrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ook verhuren wij 20ft. zeecontainers voor zowel korte als langere termijn. Dankzij een degelijk overslagslot zijn deze containers veilig afsluitbaar; ideaal voor het opslaan van inboedel. De Pee Logistiek levert deze containers op iedere gewenste locatie af.

 

Specialist in kraanwagens

Naast op- en overslagfaciliteiten biedt De Pee Logistiek ook verschillende transportoplossingen. Wij beschikken over een divers wagenpark: voor kleine, grote, lichte en zware ladingen. Wij bieden auto’s met een open of een gesloten laadbak; met een laadklep of een autokraan. De Pee Logistiek is vooral gespecialiseerd in auto-laadkranen.

Het grote voordeel van een auto-laadkraan is dat de lading op locatie eenvoudig gelost kan worden; in veel gevallen heeft u geen aparte kraan nodig. Kortom, een auto-laadkraan kan u veel geld besparen.

Selfstorage Stormpolder

Bij De Pee Logistiek hebben wij een ruim assortiment aan opslagruimte. Sinds kort beschikken wij over een Selfstorage, deze opslagruimtes zijn voordelig te huur voor bedrijven en particulieren. Onze opslagplaatsen zijn beschikbaar voor lange en korte termijn opslag. U kunt onze opslagboxen onder meer huren om inboedel, archieven, gereedschappen, (bouw)materialen en persoonlijke eigendommen stallen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over onze op- en overslagmogelijkheden contact op met De Pee Logistiek. Ook voor vragen over andere logistieke oplossingen  kunt u ons bellen of mailen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0180-512400 of per e-mail: planning@depeelogistiek.nl. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons