Quick service Capelle

Koeriers -en Expiditiebedrijf

Luchtvracht-oplossingen

 

Als u een internationale zending direct wilt laten bezorgen, dan is verzending door de lucht meestal de snelste oplossing. Als koeriers dienst werkt Quick Service Capelle internationaal samen met een gerenommeerde luchtvrachtexpediteur; hierdoor zijn wij in staat om uw verzending wereldwijd af te leveren. Quick Service Capelle blijft uw aanspreekpunt gedurende de hele verzending. Zelfs voor zware verzendingen rekenen wij gunstige tarieven. Bij Quick Service Capelle kunt u altijd terecht voor eerlijk en deskundig advies op het gebied van luchtvracht. U bent altijd gegarandeerd van een passende oplossing.

Op verzoek bezorgen wij verzendingen naar Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de volgende dag voor 10.00 uur; ook op zaterdag. Groupage over de weg door heel Europa behoort tot de mogelijkheden. Uw zending is altijd eenvoudig traceerbaar door
middel van een wereldwijd computersysteem.

 

Quick Service snel transport

Voor snel transport in binnen- of buitenland biedt koeriersdienst Quick Service Capelle altijd de juiste oplossing. Met 30 jaar ervaring op het gebied van snel transporten is uw zending bij ons in goede handen. Quick Service Capelle verzorgt de verzending van documenten en pakketten; maar ook voor complete wagenladingen bieden wij transportmogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Quick Service Capelle is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. In de regio Rotterdam, Barendrecht en Ridderkerk pikken wij uw verzending binnen 45 minuten op. Wij beschikken over een wagenpark van bestelbussen en bestelauto’s (combo’s). Één van onze bestelbussen heeft een laadklep, waardoor deze ook geschikt is voor zwaardere verzendingen. Met onze eigen auto’s verzorgen wij sneltransporten tot 1.500kg.

 

Meer informatie

Neem bij vragen over de mogelijkheden tot snel transport even contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0180-512539 of stuur een e-mail naar: info@quickservicecapelle.nl.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons