de Pee Logistiek

Uw partner in transport

Het transportbedrijf in de regio

 

Voor ieder transportvraagstuk heeft De Pee Logistiek de juiste oplossing. De Pee Logistiek beschikt over een breed inzetbaar wagenpark. Auto-laadkranen vormen onze specialisatie; op dit gebied zijn wij volledig zelfvoorzienend.

Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Als transporteurs zijn wij vooral actief in de regio Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel; maar wij vervoeren nationaal en internationaal.

 

Specialist in kraanwagens

Naast op- en overslagfaciliteiten biedt De Pee Logistiek ook verschillende transportoplossingen. Wij beschikken over een divers wagenpark: voor kleine, grote, lichte en zware ladingen. Wij bieden auto’s met een open of een gesloten laadbak; met een laadklep of een autokraan. De Pee Logistiek is vooral gespecialiseerd in auto-laadkranen.

Het grote voordeel van een auto-laadkraan is dat de lading op locatie eenvoudig gelost kan worden; in veel gevallen heeft u geen aparte kraan nodig. Kortom, een auto-laadkraan kan u veel geld besparen.

 

Selfstorage Stormpolder

Bij De Pee Logistiek hebben wij een ruim assortiment aan opslagruimte. Sinds kort beschikken wij over een Selfstorage, deze opslagruimtes zijn voordelig te huur voor bedrijven en particulieren. Onze opslagplaatsen zijn beschikbaar voor lange en korte termijn opslag. U kunt onze opslagboxen onder meer huren om inboedel, archieven, gereedschappen, (bouw)materialen en persoonlijke eigendommen stallen.

 

De Pee Logistiek sinds 1944 in de regio

Transportbedrijf C. de Pee is in 1944 opgericht. In 1979 schaftten wij onze eerste kraanauto aan. Vervolgens hebben wij onze specialisatie op dit gebied verder uitgebouwd. In 2005 is het bedrijf overgenomen en verder gegaan onder de naam De Pee Logistiek BV.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de transportoplossingen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0180-512400 of per e-mail: planning@depeelogistiek.nl.

 

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons