Quick service Capelle

Koeriers -en Expeditiebedrijf

De koeriersbedrijf in uw regio!

 

Koeriersdienst Quick Service Capelle is uw betrouwbare partner voor de bezorging van spoedzendingen; nationaal en internationaal. Of het nu gaat om de verzending van documenten, pakketten of complete wagenladingen; de koeriers van Quick Service Capelle zorgen altijd voor een snelle, veilige en correcte aflevering.

Quick Service Capelle is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. In de regio Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel wordt uw verzending altijd binnen 45 minuten opgehaald en direct bezorgd in binnen- of buitenland. Quick Service Capelle staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

 

Verzendingsmogelijkheden

Voor de bezorging van uw verzending beschikken wij binnen ons expeditiebedrijf over verschillende bestelauto’s (combo’s) en bestelbussen. Met onze wagens zijn wij in staat om verzendingen tot 1.500kg te bezorgen.

Op het gebied van luchtvracht werkt Quick Service Capelle samen met een gerenommeerde luchtvrachtexpediteur. Dankzij deze samenwerking zijn wij aangesloten bij een wereldomvattend netwerk. Zelfs voor zware verzendingen rekenen wij gunstige tarieven.

 

Logistiek advies

Quick Service Capelle is in 1984 opgericht. Met ruim 30 jaar ervaring in de koeriersbranche adviseren wij u graag op het gebied van logistiek. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0180-512539 of per e-mail: info@quickservicecapelle.nl.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons