de Pee Logistiek

Uw partner in transport

Transport op maat

 

De Pee Logistiek biedt altijd een passende oplossing als het gaat om vlot en professioneel transport van uw goederen. Wij beschikken over een divers wagenpark: voor elk transport hebben wij de juiste auto klaarstaan. Zo bieden wij auto’s met een open of een gesloten laadbak, met laadklep of een autokraan. De Pee Logistiek is met name gespecialiseerd in auto-laadkranen. Wij verzorgen transporten in binnen- en buitenland.

De Pee Logistiek is gevestigd in Krimpen aan den IJssel; waardoor Rotterdam, Barendrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel voor ons
uitstekend bereikbaar zijn. Ons bedrijf is in 1944 als familiebedrijf opgericht onder de naam Transportbedrijf C. de Pee. In 2005 is het bedrijf overgenomen en verder gegaan onder de naam De Pee Logistiek BV. Als klant profiteert u van zeventig jaar ervaring in de transportwereld.

 

Kraanwagens van De Pee

In 1979 kocht De Pee Logistiek de eerste auto-laadkraan. Sindsdien zijn wij ons steeds verder gaan toeleggen op het gebied van kraanwagens: hiermee onderscheiden wij onszelf van andere transport bedrijven.

Een auto-laadkraan kan op iedere gewenste locatie laden en lossen. Het grootste voordeel hiervan is dat u op locatie in veel gevallen geen aparte kraan nodig heeft.

 

Contactinformatie

Neem voor meer informatie over onze transportoplossingen even contact op met De Pee Logistiek. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0180-512400 of via e-mail: planning@depeelogistiek.nl. De medewerkers binnen ons transport bedrijf denken graag met u mee.

Industrieweg 12, 2921 LB Krimpen aan den Ijssel
Bel ons